Tour guide Amsterdam

Ik heb de beste Nederlandse tours geselecteerd op mijn website privatetourguideamsterdam.com. U kunt video’s van deze stedentrips in Nederland bekijken voor een snelle indruk.

Deze unieke privérondleidingen door Amsterdam die ik met humor liefde geef, hebben altijd een toegevoegde waarde. Een waarde omdat ik buiten de kaders kan denken en verborgen schatten en de beste bezienswaardigheden laat zien. Met dit in gedachten organiseer ik ook de privétour door Amsterdam.

Tijdens dit unieke bezoek aan Amsterdam zal ik je de beste bezienswaardigheden laten zien die je kunt bezoeken. Bovendien wil ik je alles vertellen over deze heerlijk dynamische stad. Ik verkies geen tijd te verspillen aan het bezoeken van cadeauwinkels of andere dwaze plaatsen.

Op zoek naar een privégids voor Amsterdam?

Welkom! Mijn naam is Remco en ik ben geboren (in de jaren 60) en opgegroeid in Amsterdam.  Ik kan je alles vertellen over de architectuur en geschiedenis van de stad als je geïnteresseerd bent.

Ik weet waar ik alle unieke plekjes en minder bekende plaatsen kan vinden die het bekijken waard zijn. Heb je een voorkeur voor een bepaalde plek in Amsterdam? Laat het me weten zodat ik er rekening mee kan houden!

Tour guide Amsterdam

Wereldstad Amsterdam

Amsterdam is een relatief kleine stad in vergelijking met steden over de hele wereld. Toch is Amsterdam beroemd over de hele wereld en verdient daarom een ​​bezoek en een tour! Ik hou er van om nieuwe mensen te ontmoeten en daarom ben ik de perfecte privégids voor Amsterdam!

Ik spreek Nederlands (mogelijk met een Amsterdams accent) Engels, Duits en een beetje Spaans en Portugees. Laat me je bij de hand nemen, zodat we samen een unieke blik op adembenemend Amsterdam kunnen nemen! Laat me je privégids voor Amsterdam zijn en je zult een unieke ervaring beleven. Een ervaring die je nog jaren aan Amsterdam doet denken!

Online bloggen by InterWens